Isporuka i povraćaj neisporučene robe

Za teritoriju Republike Srbije rok isporuke je 2 - 10 radnih dana i počinje da teče prvog radnog dana nakon formiranja porudžbine. Troškove isporuke na teritoriji Republike Srbije do 5.000,00 din. vrednosti proizvoda snosi kupac, a za porudžbine preko 5.000,00 din. Serbona fashion. Troškovi isporuke zavise od vrednosti proizvoda i težine proizvoda. Za proizvode do 0,5 kg i vrednost proizvoda do 4.999,00 din., ukupni troškovi isporuke iznose 352,00 din. Za proizvode težine od 0.5 kg do 1 kg i vrednost proizvoda do 4.999,00 din., troškovi isporuke iznose 398,00 din.

Vašu porudžbinu za teritoriju Republike Srbije će u periodu od 8-16h svakog radnog dana isporučiti kurirska služba, na adresu koju ste ostavili pri poručivanju. Potrebno je da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može da preuzme pošiljku.  Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pokušaće da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i da ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i drugi put nakon dogovorenog termina isporuke ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama ili vas sačekati 5 dana u Pošti, ukoliko se opredelite za Post exspress. Ukoliko nam se pošiljka vrati, kontaktiraćemo Vas kako bi smo ustanovili razlog neuručenja pošiljke i dogovorili novo slanje naručenog proizvoda. Kupac je odgovoran za štetu koja nastane propuštanjem preuzimanja proizvoda. Pod štetom se podrazumeva oštećenje na robi, kao i troškovi čuvanja, prepakivanja, vraćanja robe i drugi troškovi nastali zbog propuštanja preuzimanja naručenog proizvoda od strane kupca.

Prilikom preuzimanja pošiljke proverite da li paket ima vidnih oštećenja. Ukoliko transportni paket ima značajnih oštećenja i posumnjate da je i proizvod oštećen, odbijte prijem pošiljke, ukoliko ste u prilici paket fotografišite i odmah nas obavestite. Ukoliko je paket bez oštećenja, potpišite adresnicu, platite i preuzmite proizvod i račun. Račun je istovremeno i ugovor o prodaji.

Sve Vaše porudžbine nastale tokom vikenda i praznika, biće obrađene prvog narednog radnog dana.

Za više detalja vezanih za opcije isporuke, molimo koristite kontakt formular.