Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja i pravila sadržana u ovom dokumentu se odnose na sve posetioce i korisnike sajta serbonafashion.com.

Sajt serbonafashion.com je u vlasništvu firme Sanja Tucaković Pr Proizvodnja ostale odeće SERBONA FASHION, Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića 26/III/9, 34000  Kragujevac, Matični broj: 65626314Korišćenjem sajta, prihvatate i slažete se sa svim pravilima i uslovima  definisanim na ovom sajtu i koje primenjujemo, a ukoliko se sa istima ne slažete, molimo da napustete sajt i ne vršite kupovinu putem sajta serbonafashion.com. Pravila i uslovi s vremena na vreme mogu biti izmenjeni i objavljeni ovde bez prethodnog obaveštavanja. Molimo Vas da ovu stranicu periodično posećujete.

Sadržaj sajta i informacije o autorskim pravima

Slažete se da nećete reprodukovati, distribuirati, prodavati, preprodavati, trgovati ili eksploatisati u bilo koje komercijalne svrhe sadržaj ovog sajta.

Slažete se da se nećete mešati ili poremetiti usluge sajta, sigurnosni sistem sajta ili sadržaj sajta.

Molimo postarajte se da pre nego što izvršite poručivanje, proverite sve specifikacije i kompatibilnost proizvoda, uslove i načine isporuke i povraćaja neisporučene robe, reklamacije, zamene, odustanka od ugovora, dodatne troškove.

Administratori sajta serbonafashion.com konstantno rade na održavanju tačnosti informacija prikazanim na sajtu. Međutim, sajt ne može da garantuje da su svi opisi ili drugi sadržaji sajta potpuno tačni, kompletni i bez grešaka. Imajte u vidu da su na fotografijama prikazani i određeni dodaci proizvoda koji nisu uključeni u standardni paket prodaje.

Vaš nalog

Korišćenjem sajta ili određenih delova sajta zahteva kreiranje korisničkog naloga. Ukoliko koristite ovaj sajt, Vi ste odgovorni za održavanje zaštite i privatnosti Vašeg naloga i lozinke i pristupa Vašem računaru, i prihvatate odgovornost za sve aktivnosti koje se vrše pod Vašim nalogom i lozinkom. Ukoliko posumnjate u sigurnost Vašeg naloga, molimo da obavestite administratore sajta što pre moguće. Vlasnik ovog sajta nije odgovoran za bilo koju štetu koja može da se desi od neautorizovanog pristupa Vašem nalogu.

Maloletna lica mogu koristiti www.serbonafashion.com uz nadzor roditelja ili staratelja.

Serbona Fashion zadržava pravo da odbije pružanje usluga ili informacija, ukine nalog ili otkaže porudžbinu ukoliko ustanovi da uslovi kupovine predviđeni sadržajem ovog sajta nisu ispoštovani.

Ograničenja odgovornosti

Sajt i kompanija koja upravlja sajtom ne može biti odgovorna za učešće u bilo kakvoj direktnoj, indirektnoj, incidentnoj, specijalnoj, značajnoj ili kaznenoj šteti od korišćenja ovog sajta ili drugih hiperlinkovanih sajtova uključujući, bez ograničenja, izgubljeni profit ili prihod, troškove zamene, prekid poslovanja, gubitak podataka ili štetu koja je rezultat oslanjanja na prezentovane informacije.

Dostupnost sajta

Vlasnik sajta serbonafashion.com zadržava pravo da prekine, obustavi, izmeni ili suspenduje, privremeno ili zauvek, bilo koji aspekat sajta, uključujući dostupnost funkcija sajta, u bilo koje vreme bez prethodnog obaveštenja. Slažete se da vlasnik sajta serbonafashion.com nije odgovoran Vama ili nekoj trećoj strani za bilo koju modifikaciju, suspendovanje ili prekid sajta.

Pravila i uslovi definisani na ovom sajtu sastavni su delovi ugovora o prodaji.

Ukoliko imate pitanja u vezi sa Uslovima korišćenja, molimo da nas kontaktirate koristeći naš kontakt formular ili na mejl serbonakragujevac@gmal.com